Σεμινάριο Εγκληματολογίας

*ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΥΛΗ 2019*

Γιατί να προτιμήσετε το σεμινάριο Εγκληματολογίας του WebSeminars; Γιατί είμαστε οι πρώτοι που το παρείχαμε online στην Ελλάδα. Ο εισηγητής του σεμιναρίου έχει εμπειρία στην εκπαίδευση του αντικειμένου, πάνω από 8ετία. Η επιμόρφωση του είναι συνεχής και γι 'αυτό παρέχει υλικό ενημερωμένο και εναρμονισμένο πάντα με τις διεθνείς εξελίξεις της συγκεκριμένης επιστήμης.

Η εγκληματολογία είναι η επιστήμη κύριος στόχος της οποίας είναι η μελέτη των χαρακτηριστικών της εγκληματικής πράξης αυτής καθεαυτής καθώς και των πρωταγωνιστών της, του δράστη (εγκληματία) και του θύματος του. Παράλληλα και μέσα στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης της εγκληματικής συμπεριφοράς, ασχολείται με τη λειτουργία του συστήματος της Ποινικής Δικαιοσύνης το οποίο είναι αρμόδιο για την επιβολή των μέτρων κατά αυτών.

Εισηγητής

Εισηγητής του Διαδικτυακού Σεμιναρίου Προγράμματος στην Εγκληματολογία είναι ο:

  • Θωμάς ΜερσινιάςΚλινικός Ψυχολόγος , Κάτοχος Certificate  στη Δικαστική Ψυχολογία – Εγκληματολογία (DEREE American College of Greece), Certificate in Forensic Psychology / Witness Investigation (University of Leicester,UK), Statement of Achievement in Forensic Science & Criminal Justice (University of Leicester,UK), Diploma in Criminology & Profiling (IOA), Criminal Profiling Specialist (IST LLU , Arizona US).

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Μέσω πλατφόρμας E-Learning σε παρακολούθηση  OnDemand (σε μέρα και ώρα που βολεύει εσάς).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 4 ΩΡΕΣ 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 100€

*Εγγραφές δεκτές μέχρι συμπλήρωση θέσεων

Παρέχεται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ η οποία σας αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εκτυπώσιμη μορφή 

 ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ  ΕΔΩ 

Α 'ΕΝΟΤΗΤΑ - 2hr

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ : Αναλύεται η γέννηση και η ιστορική πορεία της επιστήμης της εγκληματολογίας. Τεστ που χρησιμοποιούνται στην εγκληματολογία, ανάλυση και μεθοδολογία.  Οι σύνδεσμοι εγκληματολογίας με την Νομική επιστήμη.


ΘΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Η Θυματολογία ως κομμάτι της εγκληματολογίας. Τα χαρακτηριστικά της και η πρακτική ανάλυση της στο έγκλημα.

Β 'ΕΝΟΤΗΤΑ - 2hr

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΓΚΛΗΜΑ - ΒΙΑ & ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: Η σύνδεση τεχνολογίας και εγκλήματος. Ανάλυση εγκλημάτων τεχνολογίας και μεθοδολογία τους. Βια και κακοποίηση, οι μορφές του εγκλήματος , η αιτιολογία και οι αντιμετώπιση.

BULLYING- ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ - ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ & ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: Η σύνδεση τεχνολογίας και εγκλήματος. Ανάλυση εγκλημάτων τεχνολογίας και μεθοδολογία τους. Βια και κακοποίηση, οι μορφές του εγκλήματος , η αιτιολογία και οι αντιμετώπιση.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: Ανάλυση όλων των σύγχρονων μεθόδων προσέγγισης της εγκληματικότητας σήμερα. Γεωγραφικό προφίλ εγκλήματος και άλλες προσεγγίσεις. Αιτιολογία και συμπεράσματα.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ  ΕΔΩ

 Το συγκεκριμένο Σεμινάριο προτείνεται ιδιαίτερα για τους :

  Ψυχολόγους, Νομικούς, Δικαστικούς, Σώματα Ασφαλείας

 Φοιτητές, Κοινωνιολόγους, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Σωφρονιστικοί

 Κοινό που ενδιαφέρονται για τις Επιστήμες και τα συγκεκριμένα αντικείμενα

 

Όροι ΧρήσηςΠροσθήκη σχολίου

επιστροφή στην κορυφή

Χορηγοι

globalgnosipsyxologygrsemifindportal