Εισηγητές Σεμιναρίων

 

Μερσινιάς Θωμάς - Κλινικός Ψυχολόγος MSc

Υπεύθυνος τμημάτων Δικαστικής Ψυχολογίας & Εγκληματολογίας

Με Μεταπτυχιακό με ειδίκευση στις Αγχώδεις Διαταραχές από το Πανεπιστήμιο American Liberty University, U.S.A. η Κλινική του εμπειρία περιλαμβάνει ατομικές συνεδρίες με πάνω απο 800 άτομα ως σήμερα, με διαγνωσθείσα Διαταραχή: Άγχους, Κρίσεων Πανικού, Κατάθλιψης, Αγοραφοβίας, Σχιζοσυναισθηματικής, Σεξουαλικής δυσλειτουργίας, Εθισμού και Σχιζοειδών Διαταραχών,καθώς και Συνεδρίες ζευγαριών για Διαταραχές Σεξουαλικές. Διδάσκει απο το 2011 σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στο αντικείμενο της Ψυχολογίας &  Δικαστικής Ψυχολογίας και απο το 2013 στο WebSeminars.

Κάτοχος:

 • B.Sc in Clinical Psychology – American Liberty University, USA
 • M.Sc in Clinical Psychology / Anxiety Disorders/ American Liberty University, USA
 • Diploma in Mental Health Counselling / Δίπλωμα Συμβουλευτικής στην Ψυχική Υγεία
 • Diploma in Cognitive Therapy /Δίπλωμα Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας -  Γνωσιακού Ψυχοθεραπευτή
 • Certificate in Forensic Psychology – Criminology / Πιστοποιητικό στην Δικαστική ΨυχολογίαΕγκληματολογία - DEREE American College of Greece
 • Body Language Specialist Diploma/ Ειδικός στην Γλώσσα Σώματος - IST LLU Arizona USA
 • Certificate in Forensic Psychology - Witness Investigation / Πιστοποιητικό στην ΔικαστικήΨυχολογία - Ανάκριση Μαρτύρων - University of Leicester, UK
 • Statement of Achievement in Forensic Science and Criminal Justice / Βεβαίωση Επιμόρφωσης στην Εγκληματολογία & Ποινική Δικαιοσύνη - University of Leicester, UK
 • Anti-terrorism Specialist / Ειδικός Αντιτρομοκρατικής, IST LLU Arizona USA
 • Diploma in Criminology & Profiling / Δίπλωμα στη Εγκληματολογία και στην σκιαγράφιση Εγκληματικού προφίλ, ΙΟΑ
 • Criminal Profiling Specialist / Ειδικός Εγκληματικού Προφίλ, IST LLU Arizona USA

Mέλος:

 • Στην Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρία – APA, American Psychology Association.
 • Στον Αμερικανικό Οργανισμό Συμβούλων Ψυχικής Υγείας – AMHCA, American Mental Health Counselors Association
 • Στον Βρετανικό Σύλλογο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας – BACP, British Association for Counseling and Psychotherapy
 • Και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Online Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας – ISMHO, International Society for Mental Health Online

Για άμεση επικοινωνία μαζί του ΕΔΩ 

````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

 

Ζαρώτης Ιωάννης - Ψυχολόγος MSc - PhD, Αθλητικός Ψυχολόγος

Υπεύθυνος τμημάτων Αθλητικής Ψυχολογίας

Με Διδακτορικό τίτλο σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ  και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο πρόγραμμα «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στην Αθλητική Ψυχολογία, ο Κος Ζαρώτης είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Ψυχολογίας (ΕΑΨ), της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Ψυχολογίας (FEPSAC) και  της Διεθνούς Ενώσεως Εφαρμοσμένης Αθλητικής Ψυχολογίας (AASP). Επίσης, είναι Reviewer  στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sports Sciences». Έχει πραγματοποιήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε ομάδες αθλητών και προπονητών απο ερασιτεχνικές βαθμίδες ως και υψηλά επαγγελματικές, ενώ αυτή την στιγμή είναι Αθλητικός Ψυχολόγος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Για την Ακαδημαική χρονιά 2017-2018 διδάσκει  για το WebSeminars.

Για άμεση επικοινωνία μαζί του ΕΔΩ 

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Κατσαούνη Μαρία -  Ψυχολόγος Υγείας

Υπεύθυνη Παιδαγωγικών τμημάτων 

Σπούδασε Ψυχολογία (Bachelor of Science Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, της Μεγάλης Βρετανίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan του Λονδίνου, με ειδίκευση στην Ψυχολογία Υγείας (Master of Science). Έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο εκπαιδευτικό αντικείμενο με τίτλο "Ψυχοπαθολογία του Βρέφους, του Παιδιού και του Εφήβου". Ζει και εργάζεται ιδιωτικά στη Θεσσαλονίκη ως Ψυχολόγος Υγείας.

'Έχει εργαστεί σαν σχολικός σύμβουλος στο Spen Valley High School του Huddersfield και αργότερα στα Eξωτερικά Iατρεία Πόνου του Νοσοκομείου King's College του Λονδίνου. Τα τελευταία χρόνια παραμονής της στo Λονδίνο εργάστηκε σε κέντρα Ψυχικής Υγείας, Μονάδες Αποκατάστασης και Νοσοκομεία (North Islington Crisis Resolution Team και Royal Free Hospital, Daleham House) στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS-National Health System).Επιπλέον, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε δημόσια εκπαιδευτήρια της Ελλάδας διδάσκοντας στο τμήμα προσχολικής αγωγής ημερήσιας φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες. Απο το Ακαδημαική χρονιά 2016 διδάσκει για το webseminars, και θα συνεχίσει και την χρονιά 2017-2018

Για άμεση επικοινωνία μαζί της ΕΔΩ

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Όλγα Γαβριηλίδου - Δικαστική & Αναλυτική Γραφολόγος

Υπεύθυνη τμημάτων Γραφολογίας (Δικαστικής & Αναλυτικής)

 Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εντρυφώντας ιδιαιτέρως τα χρόνια των σπουδών της στην νευροφυσιολογία και την ψυχοπαθολογία του γήρατος σε συνάρτηση με τις γνωστικό - συμπεριφορικές του εκδηλώσεις.  

Εν συνεχεία σπούδασε Γραφολογία στη Σχολή Γραφολογίας του Κέιμπριτζ μελετώντας την γραφή στο πλήρες φάσμα της, παίρνοντας Ανώτερο Πτυχίο τόσο στη Δικαστική όσο και στην Αναλυτική Γραφολογία.

Μελέτησε διεξοδικά την γραφή των ηλικιωμένων ατόμων, των ατόμων με ψυχικές νόσους (κατάθλιψη, σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή κτλ) και των εγκληματιών.

Ο συνδυασμός των σπουδών της στην Ψυχολογία, στην Αναλυτική και στη Δικαστική Γραφολογία, όπως επίσης και η εξαιρετική της εμπειρία στο αντικείμενο, σε συνδιασμό με την μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην διαδικτυακή πλαστογραφία, την καθιστούν πέρα από Ειδική Δικαστική Γραφολόγο, και εξειδικευμένη ερευνήτρια εγγράφων (CDE).

Ζει στη Χίο και εργάζεται ως Δικαστική Γραφολόγος
 αναλαμβάνοντας ποινικές και αστικές υποθέσεις από τις αρμόδιες εισαγγελίες και τα πρωτοδικεία του κράτους και ως Αναλυτική Γραφολόγος αναλύοντας ιδιωτικά ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών της προσωπικότητας για ποικίλους σκοπούς και δημιουργώντας ομάδες αυτοβελτίωσης μέσω της διδασκαλίας ανάλυσης της προσωπικής γραφής . Παράλληλα ολοκληρώνει την διδακτορική της έρευνα που αφορά στην ανάλυση του δέντρου (tree drawing analysis) σε ιδιαίτερες ομάδες πληθυσμού.

Διδάσκει από το 2014 στον τομέα της  Δικαστικής Γραφολογίας στη Σχολή Γραφολογίας του Cambridge.

Είναι μέλος της Ένωσης Διπλωματούχων Γραφολόγων της Μεγάλης Βρετανίας.

Για την Ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018 διδάσκει για το WebSeminars

Για άμεση επικοινωνία μαζί της ΕΔΩ

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Νάνσυ Ψημενάτου - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Υπεύθυνη τμημάτων Συμβουλευτικής & Διαχείρισης Πένθους

Η Νάνσυ Ψημενάτου είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας , Συγγραφέας και ιδρύτρια της ΑΜΚΕ "Μαθήματα Ζωής". Ολοκλήρωσε το B.A στη Συνθετική θεραπεία (Middlesex University). Συνέχισε τις σπουδές της σε θέματα εποπτείας συμβούλων (COSCA). Έχει ειδικευθεί στην Συμβουλευτική Πένθους (StonebridgeCollege) . Με αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση συνεχίζει τις σπουδές της  σε θέματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων (ΕΚΠΑ). Αρθρογραφεί στο διαδίκτυο αλλά και τον έντυπο τύπο.
Για την Ακαδημαική χρονιά 2017-2018 διδάσκει για το WebSeminars.

Για άμεση επικοινωνία μαζί της ΕΔΩ

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

 

Χριστίνα Καλογιάννη - Σεξολόγος, Ψυχολόγος

Υπεύθυνη τμημάτων Ψυχολογίας Σχέσεων και Σεξολογίας

 Με πτυχίο Ψυχολογίας απο το πανεπιστήμιο του Dundee και δεύτερο πτυχίο Κλινικής Ψυχολογίας της Οικογένειας του Université de Franche-Comté της Γαλλίας και Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στο Université Catholique de Louvain του Βελγίου με ειδικότητα στις Επιστήμες της Οικογένειας και της ΣεξολογίαςΕξειδικεύτηκε στο Σεξολειτουργικό Μοντέλο Ψυχοθεραπείας των Dr. F. de Carufel και Dr. P. De Sutter στο Βέλγιο – που σημαίνει ειδίκευση στην σεξουαλική λειτουργία του ανθρώπου και στην θεραπεία σεξουαλικών διαταραχών. Έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια και ομιλίες πάνω στο αντικείμενό της. Για την Ακαδημαική χρονιά 2017-2018 διδάσκει για το WebSeminars.

Για άμεση επικοινωνία μαζί της ΕΔΩ

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

 

Κουτζαμάνης Δημήτρης , Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Υπεύθυνος τμημάτων Συμβουλευτικής & Διαχείρισης Πένθους

Ο Δημήτρης Κουτζαμάνης είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και συνιδρυτής στην ΑΜΚΕ Μαθήματα Ζωής. Έχει  ολοκληρώσει κύκλο σπουδών  στην Γνωσιακή Συμπεριφορική  και τη Συμβουλευτική Πένθους (Stonebridge College). Πρόσφατα ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Υπαρξιακής Συμβουλευτικής μέσα από την Ανθρωποκεντρική Προσέγγιση (KU Leuven)   Συνεχίζει τις σπουδές του στη Συνθετική θεραπεία  με έμφαση στη Συναλλακτική ανάλυση. Ασκεί ενεργά τον εθελοντισμό και αρθογραφεί στο διαδίκτυο σε θέματα που αφορούν τον άντρα και τη ψυχική υγεία.Έχει ειδικευθεί στην Συμβουλευτική ΠένθουςΓια την Ακαδημαική χρονιά 2017-2018 διδάσκει για το WebSeminars.

Για άμεση επικοινωνία μαζί του ΕΔΩ

``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

 

 


Χορηγοι

globalgnosipsyxologygrsemifindportal