Εισηγητές Σεμιναρίων

 

Μερσινιάς Θωμάς - Κλινικός Ψυχολόγος 

Υπεύθυνος τμημάτων Δικαστικής Ψυχολογίας & Εγκληματολογίας

Κλινικός Ψυχολόγος , με ειδίκευση στις Αγχώδεις Διαταραχές  και κλινική 10ετή εμπειρία εως σήμερα ,που περιλαμβάνει ατομικές συνεδρίες με άτομα με διαγνωσθείσα Διαταραχή: Άγχους, Κρίσεων Πανικού, Κατάθλιψης, Σεξουαλικών δυσλειτουργιών καθώς και Συνεδρίες ζευγαριών. Πραγματοποιεί σεμινάρια απο το 2011 σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στα αντικείμενα της Ψυχολογίας & της  Δικαστικής Ψυχολογίας, και απο το 2013 στην WebSeminars.

Κάτοχος:

 • B.Sc in Clinical Psychology – American Liberty University, USA
 • Diploma in Mental Health Counselling / Δίπλωμα Συμβουλευτικής στην Ψυχική Υγεία
 • Diploma in Cognitive Therapy /Δίπλωμα Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας -  Γνωσιακού Ψυχοθεραπευτή
 • Certificate in Forensic Psychology – Criminology / Πιστοποιητικό στην Δικαστική ΨυχολογίαΕγκληματολογία - DEREE American College of Greece
 • Body Language Specialist Diploma/ Ειδικός στην Γλώσσα Σώματος - IST LLU Arizona USA
 • Certificate in Forensic Psychology - Witness Investigation / Πιστοποιητικό στην ΔικαστικήΨυχολογία - Ανάκριση Μαρτύρων - University of Leicester, UK
 • Statement of Achievement in Forensic Science and Criminal Justice / Βεβαίωση Επιμόρφωσης στην Εγκληματολογία & Ποινική Δικαιοσύνη - University of Leicester, UK
 • Anti-terrorism Specialist / Ειδικός Αντιτρομοκρατικής, IST LLU Arizona USA
 • Diploma in Criminology & Profiling / Δίπλωμα στη Εγκληματολογία και στην σκιαγράφιση Εγκληματικού προφίλ, ΙΟΑ
 • Criminal Profiling Specialist / Ειδικός Εγκληματικού Προφίλ, IST LLU Arizona USA

Mέλος:

 • Στην Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρία – APA, American Psychology Association.
 • Στον Αμερικανικό Οργανισμό Συμβούλων Ψυχικής Υγείας – AMHCA, American Mental Health Counselors Association
 • Στον Βρετανικό Σύλλογο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας – BACP, British Association for Counseling and Psychotherapy
 • Και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Online Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας – ISMHO, International Society for Mental Health Online

Για άμεση επικοινωνία μαζί του ΕΔΩ 

````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

 

Ζαρώτης Ιωάννης - Ψυχολόγος MSc - PhD, Αθλητικός Ψυχολόγος

Υπεύθυνος τμημάτων Αθλητικής Ψυχολογίας

Με Διδακτορικό τίτλο σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ  και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο πρόγραμμα «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στην Αθλητική Ψυχολογία, ο Κος Ζαρώτης είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Ψυχολογίας (ΕΑΨ), της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Ψυχολογίας (FEPSAC) και  της Διεθνούς Ενώσεως Εφαρμοσμένης Αθλητικής Ψυχολογίας (AASP). Επίσης, είναι Reviewer  στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sports Sciences». Έχει πραγματοποιήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε ομάδες αθλητών και προπονητών απο ερασιτεχνικές βαθμίδες ως και υψηλά επαγγελματικές, ενώ αυτή την στιγμή είναι Αθλητικός Ψυχολόγος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΟλυμπιακούΑπο το 2018 πραγματοποιεί σεμινάρια για την WebSeminars.

Για σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας άμεση επικοινωνία ΕΔΩ 

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Κατσαούνη Μαρία -  Ψυχολόγος Υγείας

Υπεύθυνη Παιδαγωγικών τμημάτων 

Σπούδασε Ψυχολογία (Bachelor of Science Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, της Μεγάλης Βρετανίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan του Λονδίνου, με ειδίκευση στην Ψυχολογία Υγείας (Master of Science). Έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο εκπαιδευτικό αντικείμενο με τίτλο "Ψυχοπαθολογία του Βρέφους, του Παιδιού και του Εφήβου". Ζει και εργάζεται ιδιωτικά στη Θεσσαλονίκη ως Ψυχολόγος Υγείας.

'Έχει εργαστεί σαν σχολικός σύμβουλος στο Spen Valley High School του Huddersfield και αργότερα στα Eξωτερικά Iατρεία Πόνου του Νοσοκομείου King's College του Λονδίνου. Τα τελευταία χρόνια παραμονής της στo Λονδίνο εργάστηκε σε κέντρα Ψυχικής Υγείας, Μονάδες Αποκατάστασης και Νοσοκομεία (North Islington Crisis Resolution Team και Royal Free Hospital, Daleham House) στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS-National Health System).Επιπλέον, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε δημόσια εκπαιδευτήρια της Ελλάδας διδάσκοντας στο τμήμα προσχολικής αγωγής ημερήσιας φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες. Απο το  2016 πραγματοποιεί σεμινάρια για την webseminars.

Για άμεση επικοινωνία μαζί της ΕΔΩ

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Όλγα Γαβριηλίδου - Δικαστική & Αναλυτική Γραφολόγος

Υπεύθυνη τμημάτων Γραφολογίας (Δικαστικής & Αναλυτικής)

 Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εντρυφώντας ιδιαιτέρως τα χρόνια των σπουδών της στην νευροφυσιολογία και την ψυχοπαθολογία του γήρατος σε συνάρτηση με τις γνωστικό - συμπεριφορικές του εκδηλώσεις.  

Εν συνεχεία σπούδασε Γραφολογία στη Σχολή Γραφολογίας του Κέιμπριτζ μελετώντας την γραφή στο πλήρες φάσμα της, παίρνοντας Ανώτερο Πτυχίο τόσο στη Δικαστική όσο και στην Αναλυτική Γραφολογία.

Μελέτησε διεξοδικά την γραφή των ηλικιωμένων ατόμων, των ατόμων με ψυχικές νόσους (κατάθλιψη, σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή κτλ) και των εγκληματιών.

Ο συνδυασμός των σπουδών της στην Ψυχολογία, στην Αναλυτική και στη Δικαστική Γραφολογία, όπως επίσης και η εξαιρετική της εμπειρία στο αντικείμενο, σε συνδιασμό με την μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην διαδικτυακή πλαστογραφία, την καθιστούν πέρα από Ειδική Δικαστική Γραφολόγο, και εξειδικευμένη ερευνήτρια εγγράφων (CDE).

Ζει στη Χίο και εργάζεται ως Δικαστική Γραφολόγος
 αναλαμβάνοντας ποινικές και αστικές υποθέσεις από τις αρμόδιες εισαγγελίες και τα πρωτοδικεία του κράτους και ως Αναλυτική Γραφολόγος αναλύοντας ιδιωτικά ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών της προσωπικότητας για ποικίλους σκοπούς και δημιουργώντας ομάδες αυτοβελτίωσης μέσω της διδασκαλίας ανάλυσης της προσωπικής γραφής . Παράλληλα ολοκληρώνει την διδακτορική της έρευνα που αφορά στην ανάλυση του δέντρου (tree drawing analysis) σε ιδιαίτερες ομάδες πληθυσμού.

Διδάσκει από το 2014 στον τομέα της  Δικαστικής Γραφολογίας στη Σχολή Γραφολογίας του Cambridge.

Είναι μέλος της Ένωσης Διπλωματούχων Γραφολόγων της Μεγάλης Βρετανίας.

Απο το 2018 πραγματοποιεί σεμινάρια για την WebSeminars.

Για άμεση επικοινωνία μαζί της ΕΔΩ

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Νάνσυ Ψημενάτου - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Υπεύθυνη τμημάτων Συμβουλευτικής & Διαχείρισης Πένθους

Η Νάνσυ Ψημενάτου είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας , Συγγραφέας και ιδρύτρια της ΑΜΚΕ "Μαθήματα Ζωής". Ολοκλήρωσε το B.A στη Συνθετική θεραπεία (Middlesex University). Συνέχισε τις σπουδές της σε θέματα εποπτείας συμβούλων (COSCA). Έχει ειδικευθεί στην Συμβουλευτική Πένθους (StonebridgeCollege) . Με αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση συνεχίζει τις σπουδές της  σε θέματα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων (ΕΚΠΑ). Αρθρογραφεί στο διαδίκτυο αλλά και τον έντυπο τύπο.
Απο το 2018 πραγματοποιεί σεμινάρια για την WebSeminars.

Για άμεση επικοινωνία μαζί της ΕΔΩ

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

 

Κουτζαμάνης Δημήτρης , Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Υπεύθυνος τμημάτων Συμβουλευτικής & Διαχείρισης Πένθους

Ο Δημήτρης Κουτζαμάνης είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και συνιδρυτής στην ΑΜΚΕ Μαθήματα Ζωής. Έχει  ολοκληρώσει κύκλο σπουδών  στην Γνωσιακή Συμπεριφορική  και τη Συμβουλευτική Πένθους (Stonebridge College). Πρόσφατα ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Υπαρξιακής Συμβουλευτικής μέσα από την Ανθρωποκεντρική Προσέγγιση (KU Leuven)   Συνεχίζει τις σπουδές του στη Συνθετική θεραπεία  με έμφαση στη Συναλλακτική ανάλυση. Ασκεί ενεργά τον εθελοντισμό και αρθογραφεί στο διαδίκτυο σε θέματα που αφορούν τον άντρα και τη ψυχική υγεία.Έχει ειδικευθεί στην Συμβουλευτική ΠένθουςΑπο το 2018 πραγματοποιεί σεμινάρια για την WebSeminars.

Για άμεση επικοινωνία μαζί του ΕΔΩ

``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

 

 


Χορηγοι

globalgnosipsyxologygrsemifindportal