Εισηγητές Σεμιναρίων

 

dds 2211

Μερσινιάς Θωμάς - TEDx Speaker, Clinical Psychologist, Mental Health Counselor

Υπεύθυνος τμημάτων Δικαστικής Ψυχολογίας, Criminal Profiling & Εγκληματολογίας

Κλινικός Ψυχολόγος, TEDx speaker, με 12ετή εμπειρία ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας παρέχοντας Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία με Ατομικές Συνεδρίες για βελτίωση προβλημάτων: Άγχους, Κρίσεων Πανικού, Διάθεσης καθώς και Συνεδρίες Ζευγαριών για βελτίωση προβλημάτων σχέσης-γάμου. Πραγματοποιεί σεμινάρια απο το 2011 σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στα αντικείμενα της Ψυχολογίας & της  Δικαστικής Ψυχολογίας, και απο το 2013 στην WebSeminars.

Κάτοχος:

 • B.Sc in Clinical Psychology – American Liberty University, USA
 • Diploma in Mental Health Counselling / Δίπλωμα Συμβουλευτικής στην Ψυχική Υγεία
 • Diploma in Cognitive Therapy /Δίπλωμα Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας -  Γνωσιακού Ψυχοθεραπευτή
 • Certificate in Forensic Psychology – Criminology / Πιστοποιητικό στην Δικαστική ΨυχολογίαΕγκληματολογία - DEREE American College of Greece
 • Body Language Specialist Diploma/ Ειδικός στην Γλώσσα Σώματος - IST LLU Arizona USA
 • Certificate in Forensic Psychology - Witness Investigation / Πιστοποιητικό στην ΔικαστικήΨυχολογία - Ανάκριση Μαρτύρων - University of Leicester, UK
 • Statement of Achievement in Forensic Science and Criminal Justice / Βεβαίωση Επιμόρφωσης στην Εγκληματολογία & Ποινική Δικαιοσύνη - University of Leicester, UK
 • Anti-terrorism Specialist / Ειδικός Αντιτρομοκρατικής, IST LLU Arizona USA
 • Diploma in Criminology & Profiling / Δίπλωμα στη Εγκληματολογία και στην σκιαγράφιση Εγκληματικού προφίλ, ΙΟΑ
 • Criminal Profiling Specialist / Ειδικός Εγκληματικού Προφίλ, IST LLU Arizona USA

Mέλος:

 • Στην Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρία – APA, American Psychology Association.
 • Στον Αμερικανικό Οργανισμό Συμβούλων Ψυχικής Υγείας – AMHCA, American Mental Health Counselors Association
 • Στον Βρετανικό Σύλλογο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας – BACP, British Association for Counseling and Psychotherapy
 • Και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Online Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας – ISMHO, International Society for Mental Health Online

Για άμεση επικοινωνία μαζί του ΕΔΩ 

````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

 

Ζαρώτης Ιωάννης - Ψυχολόγος MSc - PhD, Αθλητικός Ψυχολόγος

Υπεύθυνος τμημάτων Αθλητικής Ψυχολογίας

Με Διδακτορικό τίτλο σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ  και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο πρόγραμμα «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στην Αθλητική Ψυχολογία, ο Κος Ζαρώτης είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Ψυχολογίας (ΕΑΨ), της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Ψυχολογίας (FEPSAC) και  της Διεθνούς Ενώσεως Εφαρμοσμένης Αθλητικής Ψυχολογίας (AASP). Επίσης, είναι Reviewer  στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sports Sciences». Έχει πραγματοποιήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε ομάδες αθλητών και προπονητών απο ερασιτεχνικές βαθμίδες ως και υψηλά επαγγελματικές, ενώ αυτή την στιγμή είναι Αθλητικός Ψυχολόγος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΟλυμπιακούΑπο το 2018 πραγματοποιεί σεμινάρια για την WebSeminars.

Για σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας άμεση επικοινωνία ΕΔΩ 

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Κατσαούνη Μαρία -  Ψυχολόγος Υγείας M.Sc

Υπεύθυνη Παιδαγωγικών τμημάτων 

Σπούδασε Ψυχολογία (Bachelor of Science Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, της Μεγάλης Βρετανίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan του Λονδίνου, με ειδίκευση στην Ψυχολογία Υγείας (Master of Science). Έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα συμπληρωματικής εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο εκπαιδευτικό αντικείμενο με τίτλο "Ψυχοπαθολογία του Βρέφους, του Παιδιού και του Εφήβου". Ζει και εργάζεται ιδιωτικά στη Θεσσαλονίκη ως Ψυχολόγος Υγείας.

'Έχει εργαστεί σαν σχολικός σύμβουλος στο Spen Valley High School του Huddersfield και αργότερα στα Eξωτερικά Iατρεία Πόνου του Νοσοκομείου King's College του Λονδίνου. Τα τελευταία χρόνια παραμονής της στo Λονδίνο εργάστηκε σε κέντρα Ψυχικής Υγείας, Μονάδες Αποκατάστασης και Νοσοκομεία (North Islington Crisis Resolution Team και Royal Free Hospital, Daleham House) στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS-National Health System).Επιπλέον, έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε δημόσια εκπαιδευτήρια της Ελλάδας διδάσκοντας στο τμήμα προσχολικής αγωγής ημερήσιας φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες. Απο το  2016 πραγματοποιεί σεμινάρια για την webseminars.

Για άμεση επικοινωνία μαζί της ΕΔΩ

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

olga crop

Όλγα Γαβριηλίδου - Δικαστική & Αναλυτική Γραφολόγος

Υπεύθυνη τμημάτων Γραφολογίας (Δικαστικής & Αναλυτικής)

Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Αναλυτική και Δικαστική Γραφολογία στην έγκριτη  Σχολή Γραφολογίας του Cambridge.

Είναι υποψήφια Διδάκτορας σε θέματα Ψηφιακής Ιδιωτικότητας του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ζει στη Χίο όπου εργάζεται ως Δικαστική Γραφολόγος αναλαμβάνοντας ποινικές και αστικές υποθέσεις από τις αρμόδιες εισαγγελίες και τα πρωτοδικεία του κράτους.

Είναι μέλος της Ένωσης Διπλωματούχων Γραφολόγων της Μεγάλης Βρετανίας.

Από το 2014 διδάσκει Δικαστική Γραφολογία στη Σχολή Γραφολογίας του Cambridge και από το 2018 πραγματοποιεί σεμινάρια για την WebSeminars.

Για άμεση επικοινωνία μαζί της ΕΔΩ

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Νάνσυ Ψημενάτου - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Υπεύθυνη τμημάτων Συμβουλευτικής & Διαχείρισης Πένθους

Η Νάνσυ Ψημενάτου είναι Συνθετική θεραπεύτρια, επόπτρια, συγγραφέας και ιδρύτρια των Μαθημάτων Ζωής. Μετά την αποφοίτησή της από το Ελληνικό Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σε πρόγραμμα σπουδών στη Ψυχολογία, ακολούθησε πρόγραμμα στη Συμβουλευτική (CPCAB). Συνέχισε τις σπουδές της σε θέματα που αφορούν τη συμβουλευτική πένθους και τη θεραπεία Gestalt (Stonebridge College). Ολοκλήρωσε B.A (Hons) στη Συνθετική θεραπεία (Middlesex University) και έλαβε πιστοποίηση εποπτείας συμβούλων ψυχικής υγείας (COSCA). Η πιο πρόσφατη εκπαίδευση της αφορά την Εκπαίδευση ενηλίκων και τη διαχείριση του συναισθηματικού και ψυχικού τραύματος στο ΕΚΠΑ. Διδάσκει σε επιμορφωτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου στην  WebSeminars με θέμα «Η συμβουλευτική πένθους και απώλειας» αλλά και δια ζώσης σε θέματα που αφορούν τη ψυχική υγεία, τη συμβουλευτική και την αυτογνωσία.

Για άμεση επικοινωνία μαζί της ΕΔΩ

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

 

Κουτζαμάνης Δημήτρης , Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Υπεύθυνος τμημάτων Ψυχολογίας εφήβων αγοριών & Ψυχολογίας σχέσεων

Ο Δημήτρης Κουτζαμάνης είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας και συνιδρυτής των Μαθημάτων Ζωής. Ξεκίνησε τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στον τομέα της συμβουλευτικής και έλαβε πιστοποίηση στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία  από το Stonebridge College. To ενδιαφέρον του για τη διαπαιδαγώγηση που λαμβάνουν τα αγόρια γεννήθηκε μέσα από τη δουλειά του με το πένθος και τον οδήγησε σε περεταίρω συνέχιση των σπουδών του στο πεδίο της συμβουλευτικής ζεύγους και της οικογένειας. (Glasgow Caledonian University). Εκπαιδεύεται ως συνθετικός θεραπευτής στο Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων.

Συντονίζει ομάδες γονέων σε σχολεία στα Νότια Προάστια της Αθήνας και συνεργάζεται με την ΑΜΚΕ Karkinaki στην υποστήριξη γονέων που τα παιδιά τους νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο.

Ασκεί επί χρόνια τον εθελοντισμό σε σχολεία, νοσοκομεία, συλλόγους και οργανισμούς. Αρθογραφεί στο διαδίκτυο σε θέματα που αφορούν τη ψυχική υγεία των αντρών. Απο το 2018 πραγματοποιεί σεμινάρια για την WebSeminars.

Για άμεση επικοινωνία μαζί του ΕΔΩ

``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

 

 


Χορηγοι

nouscon.eumathimata.zoispsyxologygrsemifindportal