Σεμινάριο Criminal Profiling

*ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΥΛΗ*

Γιατί να προτιμήσετε το σεμινάριο Criminal Profiling του WebSeminars; Γιατί είναι η μοναδική επιμόρφωση αυτού του τομέα στην Ελλαδα, και μάλιστα online. Ο εισηγητής του σεμιναρίου έχει ευρεία εκπαίδευση στο σύνολο των επιστημών της Εγκληματολογίας και της Ψυχολογίας και η επιμόρφωση του είναι συνεχής, ώστε να παρέχει ύλη ενημερωμένη κι εναρμονισμένη πάντα με τις διεθνείς εξελίξεις στην συγκεκριμένη επιστήμη.

Criminal Profiling, είναι ο κλάδος της Ψυχολογίας και της Εγκληματολογίας που ασχολείται με τα ψυχολογικά ευρήματα εκείνα, που βοηθούν στον σχηματισμό προφίλ του βασικού υπόπτου για ένα έγκλημα ή μια σειρά εγκλημάτων , βάσει συγκεκριμένων σχεδίων (patterns) συμπεριφορών του. Είναι η τέχνη δηλαδή της Επιστήμης προσδιορισμού της ταυτότητας άγνωστου δράστη βάσει συγκεκριμένης μεθοδολογίας.

Εισηγητής

Εισηγητής του σεμιναρίου Criminal Profiling,  είναι ο:

  • Θωμάς Μερσινιάς, Κλινικός Ψυχολόγος , Κάτοχος Certificate  στη Δικαστική Ψυχολογία – Εγκληματολογία (DEREE American College of Greece), Certificate in Forensic Psychology / Witness Investigation (University of Leicester,UK), Statement of Achievement in Forensic Science & Criminal Justice (University of Leicester,UK), Diploma in Criminology & Profiling (IOA), Criminal Profiling Specialist (IST LLU , Arizona US).

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Μέσω πλατφόρμας E-Learning σε παρακολούθηση OnDemand (σε μέρα και ώρα που βολεύει εσάς).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ :  4 ΩΡΕΣ 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 100€ 

*Ενδεικτική επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής 21 Νοέμβρη

*Περιορισμένες θέσεις ανα τμήμα.Ολοκλήρωση εγγραφών μια εβδομάδα πριν την ημερομηνία διεξαγωγής ή νωρίτερα βάσει συμπλήρωσης θέσεων

Παρέχεται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ η οποία σας αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εκτυπώσιμη μορφή

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ ΕΔΩ 

Α' ΕΝΟΤΗΤΑ - 2,5hr

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ CRIMINAL PROFILING/   ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ CRIMINAL PROFILING/ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ : Αναλύεται η γέννηση και η ιστορική πορεία του Criminal Profiling και των επιστημών της Ψυχολογίας και της Εγκληματολογίας,   η συνδεσιμότητα του με τις επιστήμες της Ψυχολογίας και Εγκληματολογίας, οι βασικές σχολές συμπεριφοράς και η ανάλυση των επι μέρους στοιχείων τους που οδηγούν στο ψυχογράφημα του δράστη.

Β' ΕΝΟΤΗΤΑ - 2,5hr

ΑΝΑΛΥΣΗ MODUS OPERANDI ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗ / ΟΙ 4 ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟ CRIMINAL PROFILING/ ΤΑ 5 ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ / ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ CRIMINAL PROFILING/ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ  : Αναλύεται η Μεθοδολογία δράσης και τα χαρακτηριστικά Υπογραφής του δράστη, η τεχνική των 4 βασικών προσεγγίσεων , η διαδικασία και τα βήματα σκιαγράφισης,  τα προβλήματα του criminal profiling και οδηγός καριέρας profiler .

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ ΕΔΩ  

Το συγκεκριμένο σεμινάριο προτείνεται ειδικά για:

  Για Ψυχολόγους , Δικηγόρους, Εγκληματολόγους, Σώματα Ασφαλείας

 Για Φοιτητές,Κοινωνικούς Λειτουργούς, Σωφρονιστικούς, Security

 Για κοινό που ενδιαφέρεται για το αντικείμενο

 

Όροι Χρήσης

 

Προσθήκη σχολίου

επιστροφή στην κορυφή

Χορηγοι

nouscon.eumathimata.zoispsyxologygrsemifindportal