Σεμινάριο Εγκληματολογίας

Γιατί να προτιμήστε το σεμινάριο Εγκληματολογίας του WebSeminars; Γιατί είμαστε οι πρώτοι που το παρείχαμε online στην Ελλαδα. Ο εισηγητής του σεμιναρίου έχει εμπειρία στην εκπαίδευση του αντικειμένου άνω της 7ετίας. Η επιμόρφωση του είναι συνεχής και για αυτό παρέχει ύλη ενημερωμένη κι εναρμονισμένη πάντα με τις διεθνείς εξελίξεις της συγκεκριμένης επιστήμης.

Εγκληματολογία είναι η επιστήμη κύριο αντικείμενο της οποίας είναι η μελέτη των χαρακτηριστικών της εγκληματικής πράξης αυτής καθεαυτής καθώς και των πρωταγωνιστών της δηλ. του δράστη (εγκληματία) και του θύματός του. Παράλληλα και μέσα στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης της εγκληματικής συμπεριφοράς ασχολείται και με τη λειτουργία του Συστήματος της Ποινικής Δικαιοσύνης η οποία είναι αρμόδια για την επιβολή των μέτρων κατά αυτών.

 

Εισηγητής

Εισηγητής του Διαδικτυακού Σεμιναριακού Προγράμματος στην Εγκληματολογία είναι ο:

  • Θωμάς Μερσινιάς, Κλινικός Ψυχολόγος MSc, Κάτοχος Certificate  στη Δικαστική Ψυχολογία – Εγκληματολογία (DEREE American College of Greece), Certificate in Forensic Psychology / Witness Investigation (University of Leicester,UK), Statement of Achievement in Forensic Science & Criminal Justice (University of Leicester,UK), Diploma in Criminology & Profiling (IOA), Criminal Profiling Specialist (IST LLU , Arizona US).

ΚΟΣΤΟΣ: Για όλον τον Ιούνιο , Ιούλιο & Αύγουστο προσφέρεται στην ειδική Εκπτωτική τιμή των 150€ ευρώ  για On Demand παρακολούθηση μέσω του υπολογιστή σας 

 ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ ΕΔΩ

 

Α' ΕΝΟΤΗΤΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ / ΘΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ :Αναλύεται η γέννηση και η ιστορική πορεία της επιστήμης και η ανάλυση της θυματολογίας ως κύριου κλάδου αυτής.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΓΚΛΗΜΑ – ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ :Η Σύνδεση της τεχνολογίας στο σημερινό έγκλημα και οι τρόποι διαλεύκανσής του. Ανάλυση της βίας ως εγκληματικής ενέργειας και ανάλυση των ενδοοικογενειακών εγκλημάτων.

Β' ΕΝΟΤΗΤΑ 

ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΑΝΑΚΡΙΣΗ : Ανάλυση των μεθόδων ανάκρισης- οι κύριες σχολές αυτής. Μεθοδολογία και εξαγωγή συμπερασμάτων

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ:  Ανάλυση όλων των σύγχρονων μεθόδων στην προσέγγιση του εγκλήματος σήμερα. Αιτιολογία και συμπεράσματα.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ ΕΔΩ

Παρέχεται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ η οποία σας αποστέλλεται μέσω email

 Το συγκεκριμένο Σεμινάριο προτείνεται ιδιαίτερα για:

 Ψυχολόγους, Νομικούς, Δικαστικούς, Σώματα Ασφαλείας

 Φοιτητές, Κοινωνιολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Σωφρονιστικούς

 Κοινό που ενδιαφέρεται για τις Επιστήμες και τα συγκεκριμένα αντικείμενα

Τελικα , για να μην ταλαιπωρουμαστε , βρηκα απαντηση περνώντας σημερα απο την Ζ' ΔΟΥ.
Ελεγκτρια : Θεκλα Εκμεκτσιογλου τηλ. 2313332448
Η προκαταβολη ενοικιου δεν συμπεριλαμβανεται στην αξια κοστους ή εσοδων ενοικιου , αλλα θεωρείται ως καπαρο- εγγυηση και υπολογιζεται στην φορολογικη δηλωση του τελευταιου ετους , εκτος κι αν χρησιμοποιηθει ως αξια επισκευης φθορων .
Η αξια που εβαλα ως εσοδο απο εισπραξη ενοικιων ,ειναι 225,00€,  οση και η αξια που αναλογει στο 2017. 
Καλο απογευμα 

Προσθήκη σχολίου

επιστροφή στην κορυφή

Χορηγοι

globalgnosipsyxologygrsemifindportal