Σεμινάριο Εγκληματολογίας

Γιατί να προτιμήσετε το σεμινάριο Εγκληματολογίας του WebSeminars; Γιατί είμαστε οι πρώτοι που το παρήγαμε online στην Ελλάδα. Ο εισηγητής του σεμιναρίου έχει εμπειρία στην εκπαίδευση του αντικειμένου πάνω από 7ετία. Η επιμόρφωση του είναι συνεχής και γι 'αυτό παρέχει υλικό ενημερωμένο και εναρμονισμένο πάντα με τις διεθνείς εξελίξεις της συγκεκριμένης επιστήμης.

Η εγκληματολογία είναι η επιστήμη κύριος στόχος της οποίας είναι η μελέτη των χαρακτηριστικών της εγκληματικής πράξης αυτής καθεαυτής καθώς και των πρωταγωνιστών της, του δράστη (εγκληματία) και του θύματος του. Παράλληλα και μέσα στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης της εγκληματικής συμπεριφοράς, ασχολείται με τη λειτουργία του συστήματος της Ποινικής Δικαιοσύνης το οποίο είναι αρμόδιο για την επιβολή των μέτρων κατά αυτών.

 

Εισηγητής

Εισηγητής του Διαδικτυακού Σεμιναρίου Προγράμματος στην Εγκληματολογία είναι ο:

  • Θωμάς Μερσινιάς , Κλινικός Ψυχολόγος MSc, Κάτοχος Πιστοποιητικού στην Δικαστική Ψυχολογία - Εγκληματολογία (Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος), Πιστοποιητικό Δικαστικής Ψυχολογίας / Διερεύνησης Μαρτύρων (Πανεπιστήμιο του Leicester, Ηνωμένο Βασίλειο), Δήλωση Επίτευξης στην Εγκληματολογία & Ποινική Δικαιοσύνη (University of Leicester , Ηνωμένο Βασίλειο), Δίπλωμα Εγκληματολογίας & Προφίλ (IOA), Ειδικός Ποινικού Προφίλ (IST LLU, Αριζόνα ΗΠΑ).

ΚΟΣΤΟΣ:  Για τον Ιούλιο προσφέρεται στην ειδική  Εκπτωτική Τιμή 150 € και για τις 2 ενότητες κι αφορά την On-demand παρακολούθηση μέσω του υπολογιστή σας .

 

 ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ  ΕΔΩ

 

Α 'ΕΝΟΤΗΤΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ / ΘΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Αναλύεται η γέννηση και η ιστορική πορεία της επιστήμης και η ανάλυση της θλασματολογίας ως κύριου κλάδου της.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΓΚΛΗΜΑ - ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Η σύνδεση της τεχνολογίας στην σημερινή εγκληματικότητα και οι τρόποι ανάγνωσής της. Ανάλυση της βίας ως εγκληματικής ενέργειας και ανάλυση των ενδοοικογενειακών εγκλημάτων.

Β 'ΕΝΟΤΗΤΑ 

ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΑΝΑΚΡΙΣΗ: Ανάλυση των μεθόδων διερεύνησης - τα κυριότερα σχολεία της. Μεθοδολογία και εξαγωγή συμπερασμάτων

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: Ανάλυση όλων των σύγχρονων μεθόδων προσέγγισης της εγκληματικότητας σήμερα. Αιτιολογία και συμπεράσματα.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ  ΕΔΩ

Παρέχεται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ που αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

 Το συγκεκριμένο Σεμινάριο προτείνεται ιδιαίτερα για τους :

  Ψυχολόγους, Νομικούς, Δικαστικούς, Σώματα Ασφαλείας

 Φοιτητές, Κοινωνιολόγους, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Σωφρονιστικοί

 Κοινό που ενδιαφέρονται για τις Επιστήμες και τα συγκεκριμένα αντικείμενα

Τελικά, για να μην ταλαιπωρήσουμε, βρήκατε απάντηση που περνάει σήμερα από το Ζ 'ΔΟΥ.
Ελεγκτρια: Θεκλα Εκμεκτσιογλου τηλ. 2313332448
Η προκαταβολική μίσθωση δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των ενοικίων ή των εσόδων του ενοικίου, αλλά θεωρείται ως εγγύηση και υπολογίζεται στη φορολογική δήλωση του τελευταίου έτους, εκτός εάν χρησιμοποιείται ως αξία επισκευής φθορών.
Η αξία που θεωρείται ως έσοδα από την είσπραξη των ενοικίων ανέρχεται σε 225,00 €, και η αξία που αντιστοιχεί στο 2017. 
Καλο απόγευμα 

Προσθήκη σχολίου

επιστροφή στην κορυφή

Χορηγοι

globalgnosipsyxologygrsemifindportal