Σεμινάριο Εγκληματολογίας

*ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΥΛΗ 2019*

Γιατί να προτιμήσετε το σεμινάριο Εγκληματολογίας του WebSeminars; Γιατί είμαστε οι πρώτοι που το παρείχαμε online στην Ελλάδα. Ο εισηγητής του σεμιναρίου έχει εμπειρία στην εκπαίδευση του αντικειμένου, πάνω από 8ετία. Η επιμόρφωση του είναι συνεχής και γι 'αυτό παρέχει υλικό ενημερωμένο και εναρμονισμένο πάντα με τις διεθνείς εξελίξεις της συγκεκριμένης επιστήμης.

Η εγκληματολογία είναι η επιστήμη κύριος στόχος της οποίας είναι η μελέτη των χαρακτηριστικών της εγκληματικής πράξης αυτής καθεαυτής καθώς και των πρωταγωνιστών της, του δράστη (εγκληματία) και του θύματος του. Παράλληλα και μέσα στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης της εγκληματικής συμπεριφοράς, ασχολείται με τη λειτουργία του συστήματος της Ποινικής Δικαιοσύνης το οποίο είναι αρμόδιο για την επιβολή των μέτρων κατά αυτών.

Εισηγητής

Εισηγητής του Διαδικτυακού Σεμιναρίου Προγράμματος στην Εγκληματολογία είναι ο:

  • Θωμάς Μερσινιάς , Κλινικός Ψυχολόγος MSc, Κάτοχος Πιστοποιητικού στην Δικαστική Ψυχολογία - Εγκληματολογία (Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος), Πιστοποιητικό Δικαστικής Ψυχολογίας / Διερεύνησης Μαρτύρων (Πανεπιστήμιο του Leicester, Ηνωμένο Βασίλειο), Δήλωση Επίτευξης στην Εγκληματολογία & Ποινική Δικαιοσύνη (University of Leicester , Ηνωμένο Βασίλειο), Δίπλωμα Εγκληματολογίας & Προφίλ (IOA), Ειδικός Ποινικού Προφίλ (IST LLU, Αριζόνα ΗΠΑ).

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ: Μέσω πλατφόρμας E-Learning σε παρακολούθηση OnDemand (σε μέρα και ώρα που βολεύει εσάς).

 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

- ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ: 150€ 

- ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΩΣ 10/12: 100€ 

- ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ-ΑΝΕΡΓΙΑΣ: 100€ 

Δίδεται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 

*Εγγραφές δεκτές  μέχρι συμπλήρωσης αριθμού θέσεων

 ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ  ΕΔΩ 

Α 'ΕΝΟΤΗΤΑ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 (17:00-20:00)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ / ΘΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Αναλύεται η γέννηση και η ιστορική πορεία της επιστήμης και η ανάλυση της θλασματολογίας ως κύριου κλάδου της.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΕΓΚΛΗΜΑ - ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Η σύνδεση της τεχνολογίας στην σημερινή εγκληματικότητα και οι τρόποι ανάγνωσής της. Ανάλυση της βίας ως εγκληματικής ενέργειας και ανάλυση των ενδοοικογενειακών εγκλημάτων.

Β 'ΕΝΟΤΗΤΑ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (17:00-20:00)

ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ & ΑΝΑΚΡΙΣΗ: Ανάλυση των μεθόδων διερεύνησης - τα κυριότερα σχολεία της. Μεθοδολογία και εξαγωγή συμπερασμάτων

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: Ανάλυση όλων των σύγχρονων μεθόδων προσέγγισης της εγκληματικότητας σήμερα. Αιτιολογία και συμπεράσματα.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥ  ΕΔΩ

Παρέχεται ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ η οποία σας αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εκτυπώσιμη μορφή

 Το συγκεκριμένο Σεμινάριο προτείνεται ιδιαίτερα για τους :

  Ψυχολόγους, Νομικούς, Δικαστικούς, Σώματα Ασφαλείας

 Φοιτητές, Κοινωνιολόγους, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Σωφρονιστικοί

 Κοινό που ενδιαφέρονται για τις Επιστήμες και τα συγκεκριμένα αντικείμενα

Προσθήκη σχολίου

επιστροφή στην κορυφή

Χορηγοι

globalgnosipsyxologygrsemifindportal